Rynek żywności a bezpieczeństwo żywnościowe.
Przygotowania do śluby idą pełną parą. Przyciągająca, biała suknia z wspólnie z welonem już jest, idealnie skrojony garnitur również, sala zamówiona, perfekcyjny zespół muzyczny w okolicy zatwierdził swoje przybycie, goście z niecierpliwością oczekują dnia ślubu, a państwo młodzi stają przed nie lada wyzwaniem traktującym ślubnych wypieków. Torty weselne to kłopot, z którym musi zmierzyć się niejedna para narzeczonych – pomożemy na domenie ANCHOR. Niewątpliwie najistotniejsze jest, jak to najważniejsze ciasto wieczoru będzie wyglądało. Jednakowoż równie ważny jest fakt, jak będzie smakowało I tu pojawia się dylemat – który wybrać smak takiego tortu? Śmietankowy, truskawkowy, wiśniowy, z ajerkoniakiem czy rumem – które rozwiązanie będzie perfekcyjne? Nie zapominajmy, że im większe miasto, tym większy wybór cukierni, a tym samym większy wybór smaków. Musimy nie zapominać, że jeżeli na weselnym przyjęciu będą dzieci, to musimy w takim przypadku właściwie zrezygnować z ciasta nasączanego alkoholem. Najistotniejsze jest, by tort smakował młodej parze, wtenczas na pewno będzie również dobry dla weselnych gości.
1. Czytaj dalej
2. Dowiedz się teraz
Ekonomiczne aspekty rozwoju sektora e-commerce.