• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Nowe technologie wspierające seniorów w codziennym życiu.

Autentyczna pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak odpowiedniej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najważniejszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Ale wbrew pozorom, pizza nie jest najbardziej ulubiona potrawa Włochów. Włosi ubóstwiają pasty w każdej postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony niemalże wolno spotkać niemal w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak godziwego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – tak samo, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół oraz mamy szybkie, optymalne jedzenie pod słońcem – zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest doborowa, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Metody

2. Subskrybuj

3. Więcej informacji

4. Blog

5. Dowiedz się więcej

Categories: Zdrowie

Comments are closed.